Boala de care suferea Stela Popescu! Afecţiunea de care puţini ştiau - Dr.Online Boala de care suferea Stela Popescu! Afecţiunea de care puţini ştiau - Dr.Online

Dr.Online

Boala de care suferea Stela Popescu! Afecţiunea de care puţini ştiau

Potrivit reprezentanţilor ISU, la ora 15:32 a fost primit un apel la 112 prin care se anunţa că actriţa Stela Popescu a fost găsită în curtea propriei case. Salvatorii au ajuns la faţa locului după doar 8 minute, însă tot ce au putut să facă e să constate decesul.

Era mereu cu zâmbetul cu buze, însă puţini ştiau că suferă de o boală. Actriţa a dezvăluit într-o carte de bucare pe care a scris-o că suferă de diabet. „Apropo de dulce. Cum naiba oi fi având eu diabet, când n-am abuzat niciodată de dulce? Cică nu numai de la prajiturele se declanşează «măgarul ».
Daca-i vorba de grasimi, apoi ele sunt sigur vinovate, caci peste o felie de paine neagra unsa cu untura (de gasca, rata, porc) si presarata cu sare si putina boia pe deasupra nu trece nimic”, scrie Stela Popescu, în cartea ei de bucate.

Boala de care suferea Stela Popescu. Ce spun apropiaţii

Prietenii şi colegii actriţei s-au arătat şocaţi de dispariţia ei. Puţini ştiau de boala de care suferea Stela Popescu. Alexandru Arşinel a izbucnit în plâns la aflarea veştii cum că Stela Popescu a încetat din viaţă. „Acum mă duc la ea acasă. Nu ştiu ce se întâmplă. Vai de mine!”, a a spus Alexandru Arşinel, plângând în hohote.
Şi Adrian Enache a fost şocat la auzul anunţului. „Încă nu pot să cred. Nu cred încă. Nu pot să-mi dau seama. Corpul mă doare. Încă nu pot să cred că nu mai este Stela. Nu cred. Am văzut-o acum câteva zile şi o dădeam exemplu în concertele mele. Mereu ziceam: să dea Dumnezeu să arătaţi ca Stela Popescu şi să aveţi viaţa ei, vitalitatea ei. Nu pot să cred că nu mai e Steluţa, nu pot să cred. Îmi cer scuze… Chiar zilele viitoare trebuia să filmăm nişte spoturi” a spus Adrian Enache, la România TV.

Boala de care suferea Stela Popescu. Reacţia lui Florin Piersic

Şi marele actor Florin Piesic a fost tulburat de dispariţia Stelei Popescu. „Sunt uluit sunt terminat, acum am aflat, de 10 minute, şi nu-mi vine să cred. Acum câteva zile povesteam de una şi de alta şi uitaţi că am aflat această veste şi sunt uluit. Sunt distrus, era persoana care-mi era aproape cea mai dragă din toate artistele.
Nu cred, nu-mi vine să cred că Stela a plecat dintre noi, sunt terminat. Nici nu pot să plâng. Atât de tare am iubit-o cum nu pot să vă spun, nu am auzit-o vorbind un cuvânt rău, nu am văzut-o tristă, abătută sau decepţionată. Nu-mi vine să cred, pentru mine Stela Popescu nu a murit şi nu va muri niciodată”, a spus Florin Piersic, la Antena 3.
Stela Popescu s-a născut pe 21 decembrie 1935 în Orhei. A realizat cupluri celebre alături de Ştefan Bănică şi Alexandru Arşinel. S-a născut într-o familie de învăţători modeşti, iar prima amintire pe care o are bine întipărită în memorie este invadarea Basarabiei de către armata rusă. În 1940, tatăl ei fiind considerat intelectual, deci un duşman de clasă pentru comunişti, a fost deportat în Siberia. Mama Stelei Popescu s-a refugiat împreună cu fiica ei în România, la Braşov.