Cea mai culturista bunica din lume sarbatoreste 81 de ani! - Dr.Online Cea mai culturista bunica din lume sarbatoreste 81 de ani! - Dr.Online

Dr.Online

Cea mai culturista bunica din lume sarbatoreste 81 de ani!

Toata lumea s-a simtit la un moment dat prea batran pentru anumite lucruri. Unii spun ca varsta este doar un numar, dar Ernestine Shepherd a demonstrat asta!

Ernestine are 81 de ani, este o femeie foarte puternica si este una dintre cele mai batrane culturiste feminine de astazi.

S-ar putea sa fi vazut un meme cu 2 femei in varsta, una care sta intr-un scaun cu rotile, in timp ce cealalta este fericita si in forma. Ei bine, aceea este Ernestine.

Nu a fost culturista toata viata. Povestea lui Ernestine este unica, deoarece detine un record in cartea Guinness World Records. Ea s-a apucat de culturism la varsta de 56 de ani.

Ea s-a nascut in iunie 1936 in Baltimore. Avea grija de sora ei, dar cand aceasta a murit din cauza anevrismului cerebral, Ernestine Shepherd a decis sa aiba grija de sanatatea sa fizica si psihica.

Avea tensiune arteriala foarte mare, asa ca trebuia sa schimbe acest lucru imediat!

In fiecare zi se trezeste la ora 3 dimineata, iar saptamanal alearga aproximativ 130 de kilometri si controleaza numarul caloriilor pe care le consuma. Dieta ei contine o multime de albusuri de ou, legume, carne de pui si mai ales apa.

Cheia succesului este „Nu renunta niciodata!”

Cand vrei sa trisezi o zi sau sa nu faci sport, gandeste-te la aceasta femeie.

Mai jos ai videoclipul acestui culturist feminin de 81 de ani: