Un antrenor de fitness a devenit obez pentru a demonstra ca oricine poate slabi! - Dr.Online Un antrenor de fitness a devenit obez pentru a demonstra ca oricine poate slabi! - Dr.Online

Dr.Online

Un antrenor de fitness a devenit obez pentru a demonstra ca oricine poate slabi!

Drew Manning este un antrenor de fitness care ducea un stil de viata sanatos, cu un regim alimentar corect, fara excese si cu mult sport. El a decis sa se ingrase pentru a demonstra tuturor ca toata lumea poate sa slabeasca. El a realizat ca majoritatea clientilor sai renuntau la antrenamentele sale, deoarece le considerau prea dure. De asemenea, a observat ca majoritatea clientilor spuneau ca el nu are cum sa ii inteleaga, deoarece a fost mereu slab si sportiv.

Antrenorul a decis sa se ingrase pentru a putea vorbi de la egal la egal cu clientii sai. Drew si-a propus sa se ingrase in 6 luni, iar apoi sa slabeasca la loc, tot in 6 luni. In primele 6 luni, Drew a inceput sa consume fast-food, dulciuri, patiserie, paste, sucuri, pizza, cartofi prajiti, chipsuri etc. Antrenorul a ales sa dedice fiecarei saptamani un anumit fel de mancare pe care sa il consume in cantitati foarte mari. Kilogramele au inceput sa se acumuleze, iar dupa 6 saptamani, patretelele de pe abdomen erau acoperite de burta. El a inceput sa consume 5000 de calorii pe zi, in loc de 2000.

 

Drew isi propusese sa se ingrase, insa nu s-a asteptat sa devina dependent de anumite alimente si bauturi in doar 6 luni. El devenise dependent de chipsuri si bauturi acidulate. Dupa primele 3 luni, antrenorul a inceput sa sforaie, sa oboseasca extrem de repede. De asemenea, presiunea arteriala i-a crescut foarte mult, iar rinichii aratau ca niste rinichi dependenti de alcool, din cauza consumului de bauturi acidulate. Aceste lucruri au fost dezvaluite de catre medicii care l-au monitorizat pe toata durata experimentului.

Dupa ce a ajuns de 87 de kg la 120 de kg, Drew a revenit la stilul lui de viata sanatos. Pentru a ajunge la forma initiala, a revenit la vechiul regim alimentar si la antrenamentele zilnice. Mancarea sanatoasa i se parea acum fara gust, chiar respingatoare, insa s-a fortat sa o reintroduca in meniu. Renuntarea la mancarea nesanatoasa i-a provocat dureri de cap, nervozitate, senzatie permanenta de foame. Aceste lucruri au inceput sa dispara treptat dupa o saptamana.

Antrenorul a constatat insa ca pentru un obez sala de sport este un chin, deoarece oboseste mult mai repede. El nu mai putea duce la bun sfarsit un antrenament care inainte i se parea banal. In acel moment a realizat ca era intr-adevar prea dur cu clientii sai supraponderali si ca dependenta de mancare si poftele culinare sunt lucruri reale cu care o persoana care vrea sa slabeasca se lupta. Unul dintre cele mai descurajatoare momente a fost platoul, etapa unei cure de slabire in care cantarul iti arata acelasi numar de kilograme, chiar daca mananci sanatos si faci miscare.

 

In concluzie, Drew isi intelege mult mai bine clientii si le apreciaza efortul pe care il fac in fiecare zi pentru a avea un corp sanatos. Acum el este un antrenor mai rabdator si mai bland, intrucat a aflat cat de greu este sa slabesti. Experimentul de 1 an de zile l-a ajutat sa arate ca oricine poate sa slabeasca daca isi doreste acest lucru!

saptamanile 1-4 ingrasare Drew Manning

saptamanile 20-24 ingrasare antrenor Drew Manning

saptamanile 48-52 revenire la forma initiala dupa ingrasare antrenor fitness Drew Manning