Un barbat s-a simtit constipat timp de 22 de ani pana cand medicii au scos din trupul lui 13 kg de materii fecale - Dr.Online Un barbat s-a simtit constipat timp de 22 de ani pana cand medicii au scos din trupul lui 13 kg de materii fecale - Dr.Online

Dr.Online

Un barbat s-a simtit constipat timp de 22 de ani pana cand medicii au scos din trupul lui 13 kg de materii fecale

Cu totii ne-am confruntat cu o mica problema la baie si nu e niciodata placuta. Doar constipatia timp de 1-2 zile este inconfortabila, dar daca ar dura 22 de ani!

Poate ca suna a ceva din filme, dar exact asta i s-a intamplat unui om cu boala Hirschsprung.

Potrivit Clinicii Mayo, aceasta boala are un efect asupra intestinului gros sau a colonului si face dificila trecerea scaunului. Hirschsprung este prezent la nastere si de obicei este diagnosticat la inceputul vietii.

Dupa cum explica dr. David Rosenfeld, acesui barbat i-a fost foarte dificil sa mearga la baie. Timp de 22 de ani, materiile fecale care nu au putut fi eliminate s-au adunat treptat pana cand s-au strans 13 kg in corpul sau.

Dr. Rosenfeld spune ca este ca si cum acest pacient ar fi fost „insarcinat”.

Nu exista nici o indoiala ca 13 kilograme de orice sunt greu de tinut in tine. Nu-mi pot imagina decat cat de multa usurare a simtit pacientul dupa operatie!